Produkt_Rhyzen-ZGR_3D_01-600x508

 

 

 

 

 

UNAPRIJEDI SVOJ UDARAC

DAJTE PROTIVNICIMA NERJEŠIVE ZADATKE​

RHYZEN ZGR

JOOLA Rhyzen ZGR nudi impresivne performance! Hyper Traction Surface je izuzetno prijanjajuća i ima optimiziran prijenos snage. Vaši topspinovi će dobiti dodatnu rotaciju i vaša igra za stolom će postati preciznija. Veliki zamah tvrde Balance Sponge garantira impresivan izbačaj i potrebnu brzinu.

  

    KVALITETA TVOJIH UDARACA 

    HYPER TRACTION SURFACE + HYPER BOUNCE SPONGE

 

 HYPER TRACTION SURFACE

Optimizirana energetska efikasnost osigurava da sve što uložite u vaš udarac stiže i na drugu stranu stola. Rotacija i preciznost su na granici savršenog i povećavaju nivo težine za vaše protivnike.

 

BALANCE SPONGE

Klasična spužva za stolni tenis. Struktura s finim porama predstavlja pouzdano odbijanje lopte i odlične kontrolne vrijednosti.

 

 

 

                 ZAPOVJEDAJ SADA


                        PREUZMI UPRAVLJANJE S JOOLA RHYZEN CMD

Produkt_Rhyzen-CMD_3D_01-600x508

RHYZEN CMD

JOOLA RHYZEN CMD vam daje osjećaj da imate sve pod kontrolom! Intenzivna povratna informacija o lopti Balance spužve  je osnova za odličnu kontrolu, a revidirana koncepcija poboljšane površine vuče vam pomaže da budete veoma precizni u svojim udarcima. Za ofanzivnu igru, RHYZEN CMD ima svojstveni zamah da napadne na ciljani način.

KONTROLIRAJ SVOJU IGRU

ES TRACTION + BALANCE SPUŽVA

 

ES TRACTION


Tradicionalna, dokazana struktura površine za bilo koji iznos kontrole.


BALANCE SPONGE


Klasična spužva za stolni tenis. Struktura s finim porama predstavlja pouzdano odbijanje lopte i odlične kontrolne vrijednosti.