SNAGA KOJA TI JE POTREBNA S DODIROM KA KOJEM TEŽITE

JOOLA Santoru serija je napravljena za ofanzivne igrače koji nastoje maksimizirati potencijal svog spina i brzine. Koristeći samo visokokvalitetne karbonske i karbonsko-kevlarske kompozitne materijale i posebno odabrane furnire od drveta, svako drvo serije JOOLA Santoru je besprijekorno dobro izbalansirano. Svako od 3 drveta iz Santoru serije posjeduje namjenski iskombinirane materijala kako bi se naglasile najpovoljnije karakteristike igre za različite ofanzivne stilove.

65050_Santoru_3Kc-2
Santoru-3k-c_Logo-wh-1024x239

POKRET S PUNIM NAGIBOM

Iskoristite snagu JOOLA Santoru 3K-c svoju ofanzivnu igru! Ovaj moćni reket od 3+2 sloja koristi čvrstu Kiri jezgru s mekim Hinoki vanjskim furnirima za stvararanje jedinstvenog osjećaja igranja. Između je naše 3K-c najsuvremenije tkanje od karbonskih vlakana koje stvara sweet spot i dodaje ekstremnu brzinu. Dok je brza, sweet spot pruža šokantan nivo kontrole. Ovaj reket s direktnim odzivom ima nižu putanju i savršen je za igru blizu stola kao i za vršenje pritiska na protivnika. Budite spremni pogoditi svoje udarce koji pobjeđuju u igri brzinom poput torpeda JOOLA Santoru 3K-c.
rating-santoru-3kc

3K-C


Svaki pramen vlakana u ovom 3K-c tkanju se sastoji od 3.000 pojedinačnih karbonskih filamenata. 3K-c značajno smanjuje vibracije kako bi stvorio uvećani sweet spot i stvorio ravnu putanju lopte. Zaista ofanzivno oružje u svim aspektima, najistaknutija karakteristika ovog vlakna je njegov čvrst, direktan dodir.

HINOKI TOP LAYER

Hinokijev mekši osjećaj daje jedinstven dodir koji produžava vrijeme zadržavanja i lijepo dopunjuje 3K-C kompozitni sloj osiguravajući povećano okretanje i kontrolu.

Santoru-KL-c-INNER_Logo-wh-1024x239

TORPEDO

Kontrolirajte svaki svoj pokret s JOOLA Santoru KL-c Inner. Ovaj reket od 5+2 sloja ima visokokvalitetne Hinoki vanjske furnire koji stvaraju lijep mekani dodir u kratkoj igri i izuzetnu brzinu prilikom udaranja. Glavna crta ovog reketa orijentiranog na okretanje je tkanje vlakana od kelvara-karbona (KL-c) u unutrašnjoj konstrukciji. To stvara bolji osjećaj dok vam daje mogućnost da budete još precizniji tijekom topspin igre. Između ova dva furnira nalazi se Koto, dodan zbog dalje optimizacije kontrole lopte za looping i countering. Nikada nećete morati žrtvovati brzinu zbog kontrole sa JOOLA Santoru KL-c Inner.
rating-santoru-klc-inner (1)
SantoruKLCInner-Diagram_Black2-1024x775
kl-c-600x460

KL-C


Kada se lagani kevlar plete zajedno sa karbonom da bi se stvorio Kevlar ugljenik (KL-c) koji se koristi u JOOLA Santoru KL-c Inner-u, to daje oštrici veći sweet spot dok omekšava čvrst dodir karbona. Ovo stvara nivo kontrole bez presedana za oštricu ove brzine. Dizajn unutrašnjeg sloja namjerno koristi kompozitni materijal kao unutrašnje slojeve na vrhu jezgra umesto direktno ispod vanjskog furnira. Ovo održava krutost oštrice dok pruža mekši dodir i veću kontrolu.

HINOKI TOP LAYER


Hinokijev mekši osjećaj daje jedinstven dodir koji produžava vrijeme zadržavanja i lijepo dopunjuje čvrsti KL-c kompozitni sloj osiguravajući povećano okretanje i kontrolu.

65060_Santoru_KLc_outer-2
Santoru-KL-c-OUTER_Logo-wh-600x140

THE ALL-IN-ONE

Snaga koju želite i dodir koji vam je potreban je ono što ćete dobiti sa JOOLA Santoru KL-c Outer. Ovaj reket od 5+2 sloja ima mekane Limba vanjske furnire koji se nalaze direktno na vrhu kevlar-karbona (KL-c). Uparen sa snažnom Kiri jezgrom JOOLA Santoru KL-c Outer pruža neusporedive nivoe brzine, kontrole, točnosti koji su pogodni za moderne topspin igrače. Nikada ne propustite svoje snimke s preciznošću poput lasera JOOLA Santoru KL-c Outer reketom.
rating-santoru-klc-outer-600x417
kl-c-600x460

KL-C


Najpoznatiji po upotrebi u pancirima otpornim na metke, lagani kevlar je u stanju ublažiti teške udarce. To je karakteristika koja kada je tkana s karbonom, pomaže da se stvori srednje jak udarac sa šokantnim nivoima kontrole. Dizajn vanjskog sloja naglašava karakteristike KL-c kompozitnog materijala koristeći ga direktno ispod vanjskih furnira oštrice. Dobijen uvećan sweet spot pruža direktniji dodir, ravniju putanju lopte i veću vrijednost brzine.

limba-600x773

LIMBA TOP LAYER


Meko i izdržljivo drvo, Limba vanjski furniri savršeno dopunjuju KL-c da bi pružili vrhunski dodir za vaše potrebe okretanja.